CMU SDGs
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับ รองศาสตราจารย์ ดร. สุพัตรา กาญจนประทุม เนื่องในโอกาสที่ได้รับรางวัล นักวิจัยดีเด่น ด้านวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีทางอาหาร ประเภท Young Food Scientist Award ประจำปี 2568 จากสมาคมวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีทางอาหารแห่งประเทศไทย ในโครงการ Ajinomoto - FoSTAT Awards ประจำปี 2568Congratulations to Associate Professor Dr. Supatra Karnjanapratum on receiving the Young Food Scientist Award 2025 The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, extends its heartfelt congratulations to Associate Professor Dr. Supatra Karnjanapratum on the occasion of receiving the Outstanding Researcher Award in Food Science and Technology in the category of Young Food Scientist Award 2025. This prestigious recognition was presented by the Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT) under the Ajinomoto - FoSTAT Awards 2025 program.
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับ รองศาสตราจารย์ ดร. สุพัตรา กาญจนประทุม เนื่องในโอกาสที่ได้รับรางวัล นักวิจัยดีเด่น ด้านวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีทางอาหาร ประเภท Young Food Scientist Award ประจำปี 2568 จากสมาคมวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีทางอาหารแห่งประเทศไทย ในโครงการ Ajinomoto - FoSTAT Awards ประจำปี 2568