CMU SDGs
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับทีม Wolffy CMU โดย น.ส. สุนิตา เจือมิ่ง นักศึกษาสาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์ และ น.ส. Nang Hom Non นักศึกษาสาขาวิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร (Inter) ที่ได้รับรางวัล Special Award (Science for spoon) ระดับเอเชียแปซิฟิก จากผลิตภัณฑ์ Wolffia high-protein freeze-dried matcha ice cream ในการแข่งขัน ProVeg Food Innovation Challenge 2024 จากผู้เข้าร่วมแข่งขัน ทั้งหมด 450 ทีมทั่วโลก โดยได้รับเงินรางวัลจากองค์กร 200$ ซึ่งมีผศ.ดร. ปวาลี ชมภูรัตน์ ธติธนเกียรติ์ หัวหน้าสาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์เป็นที่ปรึกษา Congratulations to the Wolffy CMU team for winning the Special Award (Science for Spoon) at the Asia-Pacific level in the ProVeg Food Innovation Challenge 2024! The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, extends its congratulations to the Wolffy CMU team, represented by Ms. Sunita Juaming, a student in Product Development Technology, and Ms. Nang Hom Non, a student in Food Science and Technology (International Program). They received the Special Award (Science for Spoon) at the Asia-Pacific level for their product, Wolffia high-protein freeze-dried matcha ice cream, in the ProVeg Food Innovation Challenge 2024. The competition saw participation from 450 teams worldwide, and they were awarded a prize of $200 from the organization with Assoc. Prof. Dr. Pavalee Chompoorat Tridtitanakiat, Head of the Department of Product Development Technology, serving as an advisor.